Äckelgubbe avgår

Det finns folk och det finns folk kan man ju enkelt konstatera efter att ha läst följande inlägg från Newsmill.se. Jag kan med öppet hjärta säga att jag är glad för att denne man nu avgår efter att det kommit upp till ytan, men ärligt talat kan jag inte förstå varför inte partiledningen reagerat. Här har vi ytterligare en artikel om denne mans avgång.

Här har vi då två stycken som försvarar denne mans inlägg. Den ena heter Hanna Söderberg och hennes inlägg kan du läsa här och den andra är Marie ”Maloki” Axelsson som du kan läsa här, riksdagskandidat för PIRATPARTIET. Oj, förlåt man kan visst inte läsa den, utan Marie har av någon anledning tagit bort den. Varför kan man då ställa sig frågan? Ja, jag kan bara anta, men kan visa denna bild att hon stöjder han, trots hans utspel i denna fråga.

Synd bara att jag inte har en bättre bild av hennes inlägg eller hela texten. Men då hon uppenbart stödjer hans åsikter, ja då ska ju faktiskt hon också inse att hon har ingenting i riksdagen att göra och faktiskt själv välja att avgå. Både för sin egen skull, men också för PIRATPARTIETS skull.

Så, jag tycker att ni absolut INTE ska rösta på denna riksdagskandidat, utan jag står fast vid min åsikt att du ska ta och lägga din röst på Hanna Dönsberg i stället och få in en tjej med vett och etikett i riksdagen från PIRATPARTIET.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar