En varningens finger

Så jag har fått en sajt till mig som är allt annat än riktigt verklighetsanknuten, eller ska vi säga verkar drivas av något personligt agg mot PIRATPARTIET och framför allt Rick Falkvinge, vår ordförande.

Nej till pirater heter den. En utmärkt PR kupp som rider på vågen av PIRATPARTIETS framgångar. Men vad drivs den av? Ja, mestadels av lögner och falska anklagelser från en hjärna som verkar mera scizofren än de flestas. Man ska inte tro på allt vad en person som har ett så personligt agg mot någon väljer att skriva.

Vad kan man då lära sig av detta? Ja, denna skribent har lärt sig följande. Jag kommer inte att skriva om denna sida något mera. Sjuka hjärnor hör hemma på psykiatrin och inte i den politiska debatten.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar