R.I.P

Mördare nummer ettmördare nummer två och mördare nummer tre av arbetarrörelsen hittar du alltså på dessa tre länkar. Ingen av dem ställer sig på arbetarens sida. De påstår sig göra det, men de lever inte som de lär. Den sista mördaren har aldrig gjort det, men man hade kunnat hoppats det av de två första, men tyvärr det var förr i tiden det när de drevs av en vision som handlade om en stark arbetarrörelse och starka mänskliga rättigheter och inte som det är idag utnyttja arbetaren och sedan springa bolagens och direktörernas ärenden samt att spä på den egna plånboken.

Här har vi ett lysande exempel på detta och hur detta, tyvärr är inte hans insändare med på denna blogg, men man kan följa hans tankar på insändarsidan i Arvika Nyheter. Den ena stunden är Moderaterna det nya arbetarpartiet och de enda som kan rädda Sverige, tillsammans med de andra i alliansen.

I dessa skriver han ena stunden att det är den nuvarande regeringen som är de som har gett de största procentuella skattesänkningarna för arbetarrörelsen och de är sant, det ska de ha en stor eloge för, vad han inte nämner i sina inlägg att det är också den nuvarande regeringen som visserligen har sänkt antalet sjukskrivna och förtidspensionärer mest i kombination med att det är tackvare denna utförsäkring som det också har ökat antalet socialbidragsberoende procentuellt sett, i alla fall om man ska tro på det riksrevisionen säger. Så vi kan enkelt konstatera att det är beroende med vilka ögon man ser dagens Sverige.

Sveriges arbetarrörelse dog i slutet av 1988 och har aldrig kommit tillbaks efter detta. Man kan inte äta och samtidigt tro att man har den kvar, det vet vi alla.

Det nya statliga förtrycket av människan och grundstommen av Sverige hittar vi idag i FRA och allt som kommit efter detta. Vägen till de mänskliga rättigheternas undergång i Sverige, EU och USA är påbörjat och vi kommer helt i enlighet med det som många har önskat en längre mer tid komma fram till att så länge som du gör som staten vill och att du jobbar, inte är gammal eller sjuk, ja då kommer vi fram till slutmålet Visst är det skönt att leva i demokratiska Sverige, med mänskliga rättigheter, arbetarrörelsens folkhem som försvaras av?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar