Bloggare för demokratiska rättigheter.

Har skrivit om vad PIRATPARTIET är för mig och lägger här lite länkar till dessa inlägg här:

Money Talks, Alliansen och de Röd – gröna Horar sig, Världen våldtas – ja ni kan säkerligen hitta flera här eller med liknande innehåll.

Men det visar sig att kritiker mot dessa statliga övergrepp mot de mänskliga rättigheterna och hotet mot demokratin finns också inom andra partier. Här har vi två stycken från det Socialdemokratiska ledet: Hartman.nu, Erik Laakso, Brockman.

Sen har vi ju dessutom några Piratpartister att lyfta fram: JP, Lucas Persson och Hanna Dönsberg

Här på politometern kan du läsa massor i ämnet – Piratpartiet. Nödvändighet. politiska ämnen och lite annat om partiet och inte bara från partiet. Intressant läsning tycker jag dock det är, med tanke på att en vi ses som en lobbyorganisation av vissa riksdagsmän. jja, det var det som en riksdagsman från S och vårt underbara Värmland kallade oss i valrörelsen till parlamentsvalet 2009.

Skepp och hoj, seglar skutan vidare i kampen för demokratiska rättigheter, för yttrandefriheten och för de mänskliga rättigheterna.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar