Är jag först inom PP att läsa detta och skriva om det?

Tack för länken som jag fick från en amerikansk vän på facebook. Här kan du läsa vad siten geektown skriver om oss svenska Piratpartister. Den Rick har gjort sprider sig som ringar på vattnet över hela världen.

Jag tycker mig se en revolution som pågår i världen och som ovannämnda Rick är grundaren av. En revolution som ska stärka de demokratiska rättigheterna och de mänskliga rättigheterna i att vara en del av informationssamhället.

Så, Pirater, det vi gör det gör vi bra och vi syns, även om vi alla inte är stöpta i samma form och även om vi inte gör det på samma sätt så står vi för det fria ordet, för mänskliga och demokratiska friheter och rättigheter.

Andra ledare pratar om att vi ska se djupare i politikens Sverige, ja jag kan då inte se det som annat än de djupaste ämnen som finns som vi redan pratar om. Maktmissbruk har vi läst om förr och det är för att de ledande partierna vill lyfta bort fokus från grunden i det Svenska demokratiska samhället.

Så vill du fortsätta leva i vårt demokratiska Sverige som inte är ett försvagat demokratiskt land utan tillhör skaran som tänker: Vad händer då i nästa steg? Ja, då ska du ta en valsedel och rösta på PIRATPARTIET och jag tycker att du dessutom ska sätta ett kryss för min självklara kandidat till Sveriges riksdag, Hanna Dönsberg.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar