2022.nu och reklam i dn

Ja, så såg piratpartiets annons som var med i Dagens Nyheter idag. Vad tycker ni om den? Jag gillar den lite i alla fall. Det märks ju klart och tydligt att man försöker tänka om, även om man använder ett gammalt språk i budskapet. Men det är ett språk som lever vidare än idag.

Dessutom har Piratpartiet släppt en ny sida. Sidan heter 2022.nu och här kan man läsa om olika skribenters visioner om hur världen ser ut om 12 år med PIRATPARTIET på den politiska arenan. Jag läste den första och jag kan säga: Lycka till, hålla tummarna kan man ju göra i alla fall,

Själv sällar jag mig till den andra skaran av partiet som fortfarande tror på en valframgång, men vi tror också på en stark breddning av de politiska frågorna.

JP har också skrivit om detta och säkert flera som kan kommentera så länkar jag dem också.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar