Konstaterar

Denna dag är en av de dagarna varje år som jag konstaterar att jag börjar på att bli gammal.

Denna dag är nämligen den dagen då min dotter har sin födelsedag och idag har hon kommit upp till åldern då hon fyller tvåsiffrigt för första gången i sitt liv. Hon fyller alltså 10 år, pappas lilla kråka. Huvva vad tiden går.

+ = GRATTIS på födelsedagen din kråkan min.

Hmm, vad gör det då med mig?

+ = Ja, kanske det…

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar