Mitt enda alternativ, markerar sitt revir!

Denna tjej kommer jag att rösta på med personvalskryss till riksdagen. Hanna Dönsberg heter hon och hennes inlägg kan du läsa här, jag bara älskar det.

Vad ska man då säga om denna kvinna. Ja, det lilla jag träffat henne är att hon är en modig framåt tjej, jordnära och med en känsla för vad som är rätt och fel. Hon talar om precis vad hon tycker, tänker och känner och dessutom verkar hon göra som hon vill. Så, för mig är det det enda alternativet att kryssa i kommande riksdagsval för PIRATPARTIET.

Så knalla mera än gärna in och läs hennes blogg. Och ser ni en ”troll” som ser ut så här eller så här  Ja så vet ni att ni har träffat rätt och det är bara att fråga henne allt ni funderar på. Mycket skicklig talare är hon dessutom. Kan jag hitta fel på henne? Ja, det finns hos alla, men jag har inte träffat henne nog för att ha hittat något.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar