Navet står still, men hjulen rullar.

Oj, vad intressant det är att se på allt som sker i vårt parti. Enormt mycket bra saker sker och framförallt inom området som vi kallar för aktivism och ett exempel på detta är Lukas som har gjort detta:

Och du kan också klicka här för att följa dem vidare.

Detta var bara två exempel från samma gäng om hur jävla bra vi inom PIRATPARTIET syns på många sätt och vis. Själv har jag varit med i och sen skrivit om Superkarlstad tillsammans med andra och det eventet blev hur lyckat som helst tackvare JP och Izzie som gjorde ett jättejobb tillsammans för detta.

Varför lyckas då partiet igen och igen när det gäller aktivismen? Jo, saken är lika självklar som att vi bevakar våra demokratiska rättigheter. Vi har inom PIRATPARTIET det som vi kallar trepiratregeln. Detta gör att tre pirater bestämmer sig för att göra något i PIRATPARTIET och därmed styra skutan mot att vi ska visa upp vad partiet tycker. Planen sätts till verket och det slutar som alltid med succé, helt otroligt kul är det att vi är så bra på detta.

Denna del av partiet väljer jag att kalla för hjulen, då det är det som syns och som gör det verkliga jobbet.

Då ska vi titta på det interna upplägget inom partiet: Ja, det står still och det utveckas inte. Det avvecklas ju å andra sidan heller utan det bara är i sin fasta form. Varför denna ovilja att verkligen ta åt sig av nya idéer och tankar? Hmm, ja jag vet inte. Jag vet bara att klubben för inbördesbeundran är stenhård och att ingen klarar av att göra ett bra jobb förutom dessa. Ja, nu var det inte mina ord utan en magkänsla, men jag vet att många med mig har samma magkänsla och som har framför den.

Navet står still med inte hjulen, en farlig kombination om man verkligen är allvarlig i sitt politiska engagemang.

Ganska intressant är det att samma teknik med hjulen fanns på gamla vagnshjul också, men det kanske fungerar.

Nej, vi finns som kommer att se till att det också blir fart på naven. Vi måste bara stilla oss lite och samla kraft och sen kommer vi och smörjer upp navet.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar