Antipiratbyrån jagar mig för fildelning.

Nu blir jag upprörd!!

Mina barn och jag brukar ibland äta fil och flingor till frukost. Vi samsas då om ett paket fil. Nu måste jag köpa flera paket fil så vi inte delar utan vi har då ett varsitt. Varför undrar ni kanske? Jo, för att jag har hört att Antipiratbyrån har polisanmält folk för fildelning så nu törs vi inte längre dela paket med fil.

men jag har ju självklart från det lokal företaget Milko i stället.

TACK VÄNNEN SOM SKICKADE MIG SMS MED DENNA TEXT, JAG ÄNDRADE LITE OCH LADE TILL BILDEN, MEN ÄLSKAR TEXTEN.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.