PIRATPARTIETS vägmästarställningsstrategi är OLAGLIG.

Det är intressant att se hur man i ett demokratiskt parti kan tänka sig att bryta lagar för att komma fram med sin politik i alla fall från ett parti som PIRATPARTIET som aktivt går ut med att stödja demokratiska rättigheter.

Här kan ni läsa om hur PIRATPARTIET tänker ställa sig i röstandet i den Svenska riksdagen om partiet kommer in.

Här kan du också läsa en text direkt urklippt från partiets hemsida:

..eller låta de enskilda riksdagsmännen bestämma vad de vill rösta?

Absolut inte under några omständigheter. Den dagen vi börja rösta hej vilt efter eget skön har vi inte längre något att erbjuda de andra partierna i en förhandling. Då kan vi inte dra nytta av vågmästarställningen, och har inte längre någon möjlighet att påverka i de frågor vi brinner för.

Här har ju partiledningen helt missat att om jag som riksdagsman eller annan förtroendavald politiker lämnar mitt parti, men väljer att sitta kvar på mitt riksdagsmandat ja då blir jag något som kallas politisk vilde. Detta är något som en partiledning inte kan göra ett skit åt, även om man inom PIRATPARTIET försöker att knyta upp sina kandidater och skriva kontrakt med dem innan riksdagslistorna blev offentliga. Men, tyvärr är detta ”kontrakt” eller vad man ska kalla det helt värdelöst samt bryter mot Svensk lag, då det är ett personligt riksdagsmandat med eventuell partianknytning man hamnar på i enlighet med svensk lag.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar