Jag har gjort det ledningen vill. Problem?

Personer inom mitt eget parti funderar på om jag verkligen är Piratpartist. Det kan jag förstå när det gäller personer som inte är så insatta i Piratpartiet politik eller om man inte läser de mail som kommer ut från partiledningen. Nu har det dessutom startats en debatt på partiets forum om jag verkligen är KL för Piratpartiet i Eda, ja inte för att det är så mycket till debatt, men ni kan läsa det här. Förbaskat intressant är det att personen som startade gruppen är mycket väl insatt i stadgarna och dessutom gör ett underbart jobb för Piratpartiet och hon vet också mycket väl att den som väljer sin KL inom Piratpartiet är VL i detta fall JP och hans blogg hittar ni här. Han och ingen annan är den som väljer mig. Problem med det?

Debatten har startat eftersom jag skriver vad jag vill och när jag vill på mitt egna sätt eftersom jag inte tänker skriva på något papper för min kandidatur för Piratpartiet. Jag har skrivit om det i föregående inlägg. Detta gör alltså att jag driver min egen politik då jag inte är styrd av någon i toppen. Självklart är jag intresserad av att driva politiska frågor på många plan, då jag älskar politik och inte bara ställer mig bakom de vanliga frågorna från Piratpartiet.

Nåja, kul är det i alla fall att man har fått folk att öppna ögonen. Några försöker, på sitt egna sätt, så som med forumet att få mig att framstå negativ för partiet. Här är en av dem, men det märks att antingen är bara rubriken läst, eller så har hon läst och inte förstått. Det är mig hon citerar om de kvinnliga cheferna bla. Och självklart har vi då genast en riksdagskandidat som säger att personen är duktig. Duktig på vad? Skriva skit om mig eller att inte läsa allt?

För en tid sedan gick det mail ut från Piratpartiet om att vi som inte kandiderade i kommuner för Piratpartiet skulle gå med i andra partier som tillåter dubbla medlemskap, tex miljöpartiet. Om jag nu hade valt att göra detta, ja då måste jag också ha lov att skriva om miljöpartistisk politik då jag är medlem av två parter. Intressant blir det då att man inte kan få vara en sk. Politisk vilde samt Piratpartist. Jag tycker att det är sak samma jag om jag är det eller medlem av ett annat parti. Men visst, det finns säkert någon här från Piratpartiet som kan förklara den enorma skillnaden och vart felet ligger i det.

Så kära Piratpartister. Hoppa på någon ni klarar av och sluta jävlas med mig.

Så nu lite reklam: Jag har träffat min kandidat och som jag kommer att kryssa för till riksdagen och det är Hanna Dönsberg och henne hittar ni på Piratpartiets valsedel. Hennes blogg hittar ni här. En naturlig, jordnära tjej med stora politiska kunskaper och med ett bra driv. Skicklig talare, så om ni vill ha en det är det bara att boka henne.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar