Mot nya mål..

Nu så är det bara några få arbetsdagar kvar på taxijobbet i Arvika. Många trevliga kunder har man träffat och man har ju självklart också haft trevliga kollegor, ingen nämnd ingen glömd. Självklart kommer jag att fortsätta att köra extra, om det är någon åkare som behöver hjälp, men det beror ju på vem som frågar också.

Hur ska man då sammanfatta livet ifrån en taxiistol? Ja, att jobba med kunderna älskar jag oavsett om det är sjukresa, färdtjänst eller vanliga kontantkunder. Det sista är det roligaste då man aldrig vet vad som sker och man har fått många trevliga minnen under åren. När det gäller färdtjänst/sjukresor så är det inte kunderna som gör dessa körningar så ledsamma, inte heller ledningscentralen i Munkfors utan det är systemet som allting bygger på. Ett system som gör allt det kan för att utnyttja åkarnas osämja, konkurrensvillkor åsidosätt och arbetsmiljön också. Ett helt ansvarslöst system som bygger på en herres storhetsvansinne och som vägrar att inse att hans system är föråldrat och förlegat. Fartblindhet och dumhet skulle jag kalla det.

Så tack alla som gjort detta arbete till det det blivit.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.