Silar mygg och sväljer elefanter.

De stora miljöförespråkarna är nöjda över landstingets miljöpolitik. Det kan vi läsa om i denna insändare (från VF) där de talar om hur duktiga de är i sitt arbete med miljöfrågorna. Utdrag från insändaren: ”Vi har i Landstinget i Värmland miljömål som innebär att vi ska halvera landstingets klimatpåverkan inom transporter, fastigheter och kost mellan åren 2009 till 2012. Vi har tecknat avtal om att bara köpa grön el. Vi ökar andelen ekologisk mat inom vår kostverksamhet genom ett målmedvetet arbete.” Ja visst är det fagra ord.

I en tidning, som är lite äldre, men från samma redaktion kan vi läsa denna artikel. Hmm, ja det är ju miljömedvetet och bra, middagen kommer att gå från Karlstad till Arvika och sen ska bilen tillbaks. Detta innebär att landstinget kommer att köra ännu mera på våra vägar och släppa ut än mer. Ja, det är ju ett bra sätt att minska våra gemensamma påverkningar på miljön.

Ett jävla hyckleri och dubbelmoral snarare än långsiktiga miljömål skulle jag kalla det snarare. Landstingsledningen Silar mygg och sväljer elefanter.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar