Lägger i nästa växel

Mot alla odds kommer jag att köra på en ren personvalskampanj och självklart är jag säker på att lyckas då Eda kommuns invånare älskar mig.

Johanna Drott skriver om vikten av lagarbete. Ja, och visst har Johanna rätt i det som skrivs. Men nu är det så att jag är kärringen mot strömmen och går min egen väg och utmanar ödet. Det är klart att det alltid är lättare om man är flera som drar lasset, men det är ingen omöjlighet – det handlar bara om hur tjurskallig man är.

Så, ta en blank valsedel till Kommunvalet, skriv PIRATPARTIET högst upp på den, och sedan mitt namn som alltså är Mikael Ensson och efter namnet Åmotfors så blir det bra. Jag kommer att rösta precis som jag vill i frågorna, jag kommer att stöta och blöta med folk i olika ämnen och vi kommer troligen att hitta fram till en bra lösning.

Vet att jag kommer att få mycket skit både för detta inlägg och för den framtida politik, men då ingen vill göra något, ja då får jag väll försöka. Men jag skulle gladeligen vilja ha med flera på tåget. Jag kommer nu att börja att sätta upp valaffischer lite överallt i kommunen på anslagstavlor, jag kommer att finnas på centret och dela ut material, jag kommer att finnas här och i gammelmedia, sen kan ni självklart komma på en fika och prata eller ringa. Ni kommer att bli utsatta för mina tankar och idéer lite överallt.

Välkomna.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.