Valkampanj till kommunvalet.

Tar och gör en skrivning om vår tanke inför valet 19 september.

I Sverige, Värmland och Eda finns det massor att göra inom den politiska demokratin. Individer sitter i stugorna och är fulla av åsikter och tankar på både gott och ont. Men det viktigaste att tänka på är, att denne någon som det pratas om väldigt ofta, inte behöver vara någon annan än dig själv. Du kan vara med och tillsammans skapa en bättre värld att leva i.

På denna sida, ligger det lite frågor om vad vi vill göra inom politiken. Dels i Eda, men också inom landstinget och staten. Men detta gör inte att vi inte är öppna för fler förslag, tankar och idéer utan allt går att ta in och vi lever i en föränderlig värld.

Hur kan du då hjälpa till? ja, dels inom det politiska området behöver vi folk och åsikter som sagt, men dessutom kan du nu hjälpa till med att sprida budskapet om att vi finns. Alltså, bli vår reklampelare och det kan man göra på lite olika sätt. Dels det muntliga och berätta att ensson.se finns och att folk kan komma till hemsidan och titta, men också via:

t-shirt med tryck:

Pris: 120:-/st+frakt

Byxa med tryck:

Pris: 250:-/st+frakt

Bildekal:

Pris: 65 kronor+frakt

Jag gör med dessa den astronomiska vinsten av 2, 50/såld enhet så marginalerna är små, men om du är som jag och tycker att saker och ting är irriterande i denna kommun, ja hjälp mig i min kamp i och med att du gör reklam, att komma in i kommunfullmäktige i Eda kommun.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Cyberbuddha, Eda, ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar