Karlstad var Sveriges mest lila stad idag.

Denna helg kan sammanfattas med några ord: Totalt jätte bra. Dels fick jag återigen träffa två goda vänner (även om vi höres allt för sällan och ses än mer sällan) så ska ni ha stort tack för allt Anna – Karin och Mathias.

Men det som helgen skulle användas till var en kick-off i Kil på lördag och sen vara med och köra super-Karlstad med PIRATPARTIET i Karlstad.

Lördagen lämnar jag därhän, men orden – ja många är tankarna och idéerna och inget är omöjligt inom detta parti utan bara mer eller mindre svårt. Och det känns skönt att vi har det så.

På söndagen så skedde det mycket kuliga saker i stan och vi var nog en av dem. Människorna i Karlstad märktes att vi var där på både gott och ont. En del äldre gnällde över att vi var ute och förstörde nationaldagen med att ha politisk propaganda denna dag, men det är ju det bästa dagen att göra det på då PIRATPARTIET kör med demokrati och integritetsfrågor. Det är ju demokration som har byggt vårt vackra land.

Vi hade besök i Karlstad av diverse pirater och bland annat av några riksdagskandidater. Och nu ska jag försöka mig på att länka så många som möjligt av alla oss som var där och missar jag någon, ja då får ni fan i mig hojta till: Lucas Persson, Hanna Dönsberg, JP, Anne Kekki, Izzie Anna Sturkell, Daniel Svensson, Jimmy Callin, Johanna Drott, Maloki, Nicolas Sahlqvist, Tove Birkeland Brandt. Vi såg till att föra ett bra samtal med många väljare. Personer som dels ställde sig negativa till oss, men det var många som var positiva till oss och det var riktigt kul. Man såg piratflaggor och lila pirater överallt kändes det som och torget bara ägde vi. Här kan du höra Hanna Dönsberg tala. Vi hade bra musik från Incarnit och rysningarna gick igenom kroppen när de tog Ebba Gröns Staten och kapitalet. Vi hade också besök av poeten Tim Sterner som var jävligt duktig och mycket värd att lyssna på.

Märkte också att reklamen för bloggen min syns: Kommentar från Max ”a working class hero is something to be”, vad fan är det? Ja, då läser de och man har synts, det är bra det.

Känslan av hur det var att knalla runt i stan denna dag, fick mig förövrigt att tänka på denna sång, nu ska inte färjestad kopplas samman med PIRATPARTIET, men låten är bra och färgen är vacker.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar