Vem fan behöver en Undersköterska?

Landstinget i Värmland, går som vanligt känns det som, back ekonomiskt. Artikel från vf.se kan du läsa här. Vad beror detta på? För små inkomster och för stora utgifter brukar vara de anledningar som finns när det går illa ekonomiskt oavsett vem det gäller.

I nästa skede vill man införskaffa en ambulanshelikopter för att vara behjälplig vid snabba akuta transporter, samt övriga transporter. Ja, det kan man ju tycka olika om, men jag tycker att det är en dyr, men mycket vettig investering för framtiden.

I samma tidning kan man sen läsa följande:  vf.se… Ja, kul och intressant läsning, men det är ju bra att det verkar gå bra då, när prognoserna slog så fel och sen får vi hoppas att de slår lika fel nästkommande år.

Men, tanken som kommer till mig är: Pratar de inte med varandra i landstingets ledning? Åsikterna om vad som det ska investeras och om det finns pengar till saker och ting verkar vara långt ifrån varandra. Men, det kan ju också vara så att vi angående helikoptern, vara en politisk vision och sånt gillar jag att se att det finns inom de politiska leden även bland gamlingarna.

Men tänk på att det är fan så slitsamt för personalen som det redan är idag. Samtliga gör en enorm insats varje dag, varje sekund på många håll och kanter. Det är läge för att hitta andra besparningsalternativ än oss som finns på golvet.

Kämpa på, så syns vi i valrörelsen.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar