PIRATPARTISTER kraftsamlar.

Under en längre tid har det pågått en maktkamp inom PIRATPARTIET. En maktkamp om att vi enbart ska fokusera på de frågor där vi är överens och som står i principprogrammet. Principprogrammet hittar du på hemsidan, som i skrivandets stund ligger nere av någon anledning. Detta är något som vi i denna nya grupp tycker är fel, då vi gemensamt strävar att nå fram med fler politiska ämnen, respekterar demokratiska frihet och rättigheter samt att vi i grunden står de internationella mänskliga rättigheter, något som kraftigt har förändrats inom Sverige och EU de senaste åren.

Vi som ställer oss på barrikaden för dessa rättigheter kommer att göra allt vi kan för att hjälpa varandra och stödja varandra i denna kamp och vi kommer att samlas under texten: ”a working class hero is something to be.” Loggan vi kommer att använda på bloggarna och i andra medier är: Så ser du denna logga på en blogg eller t-shirt eller annat ställe, ja då innebär det att det är en PIRATPARTIST som respekterar de mänskliga rättigheterna, yttrandefriheten och åsiktsfriheten samt vi älskar politik och dess arena. Den första att hänga på denna kedja av individer är JP (Valkretsledare PP Värmland) och jag hoppas och tror att vi blir många fler på vägen.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.