Demokrati

Visst är det ett vackert ord. Lever vi i ett demokrati  Sverige och världen av idag? Nej, eller jo eller kanske. Men ingenting är så bra att det inte går att göra bättre.

Visst är det vackert att folk flyttar hit till vårt land från diktaturer och förtryck för att vi har demokrati. Men om vi på något sätt kränker deras profet och gör teckningar av denne, ja då ska vi utsättas för det ena attentatet efter det andra. Är det verkligen att agera demokratiskt det att inte låta folk yttra sig om det de vill. Debatt om varför kan vi självklart ha, men att utsätta dem för direkt livsfara är fel.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Politik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar