Detta blev det.

Detta blev det utseendet jag bestämde mig för just nu på bloggen. Jag vill ha in lite flera saker i den än det som är här nu, men det kommer med tiden.

Jag vill ha in lite flera bilder, göra om toppen på sidan, få in en statistik räknare på besökarantalet, få in länkarna från den gamla bloggen och hit, reklam för att tjäna pengar, få in dessa olika positioneringarna eller vad de heter. Ja, som sagt  var, lite pyssel kvar.

Nu blir det i alla fall att snart logga av och dra sig iväg för att göra ett arbetspass.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.