Israel är som de är.

Återigen visar Israel vad de tycker om de mänskliga rättigheterna. De skiter fullständigt i dem. Vad gör världen mot detta? Säger fy fy fy. Är det detta som är demokratiska rättigheter? Är det detta som är den internationella krigsförbrytartribunalens arbete i Haag?

Carl Bildt och Peter Eriksson, ja de vill utreda de. Av vilken anledning? Israel bordade fartygen på internationellt vatten och inte Israeliskt. De stormar båtar med förnödenheter. Undrar hur kardemumma och rullstolar bla kan vara farligt för Israel?

Detta är vad vi behöver göra. Kolla denna sida. Var och en av oss kan dra vårt till stacken och det är fan i mig dags att göra det. USA är i krig mot terrorismen påstår de. Konstigt då att de inte gör något åt terrorist staten Israel!

Se hela bilden OCHSe hela bilden = SANT!!!!!

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar