Mors dag.

Idag så firar vi Sveriges alla mödrar på deras gemensamma dag. Barnen tjatar om att jag ska köpa något till deras mamma, men då vi inte längre lever tillsammans (men har ett enormt bra samarbete) så anser jag att det inte är min sak att göra. Här lever vi i den nya Svenska familjen. Där även ”extramammor” firas. Just så tycker jag att det är det bästa sättet att göra denna saken på.

Barnen frågar varför det finns morsdag och farsdag, ja bra fråga då det inte finns barns dag. Men det kommer väll i framtiden så att köpmännen kan få oss att handla mera.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Mina tankar. Bokmärk permalänken.