Svenska journalister är som regel värdelösa!

Nyheter, eller som jag mer och mer tycker skvaller och krig, blir bara värre och värre. Tyvärr ser vi allt färre riktiga journalister i Svensk media av idag. De stora dagstidningarna blir mer och mer skvallertidningar och TV4 har ju bara blivit ett stort skämt! Nyhetsvärden kan vi idag hitta i andra medier, men också också på Rapport och Aktuellt redaktionen. Sen har vi då Internet där det finns mängder med nyheter eller vad man ska kalla det. Men dessa fakta som internet och bland annat denna skribent publicerar, ja det kan man ju bara söka vidare på om jag och andra har rätt vilket är en stor fördel.

Sen har vi då Kalla fakta som faktiskt är ganska bra i TV4, insider gillar jag och uppdrag granskning. Det är i stort sett de enda grävande journalisterna i den svenska TV median. De andra är skvallerkärringar enbart som gillar att stå och skrika ikapp. De sk. experterna på TV4 som är politiska experter, ja de är ju bara ett hån mot sig själva. Värst av allt är Anders Pihlblad.

Ja, sen har vi då tidningarna eller den sk. kvällstidningarna där Aftonbladet och Expressen är de jag tänker på. Oj oj, fy fan vad dåliga de har blivit. Jag är mycket glad för att dessa tidningar går att läsa gratis på internet, för de har blivit så värdelösa och jag har ingen lust att betala för dem. Den enda som roar mig, när han skriver är Jan Guillou. Återigen en av de få verkligen grävande journalisterna som finns kvar i Sverige av idag.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar