Fälla.

Vargfälla? Grävlingsfälla? Rävfälla? Flugsmälla?
Foto: Mikael Ensson

Vet inte riktigt vad detta är. Men en sak är säker att det är ingen rävfälla eller flugsmälla i alla fall. Fotot är taget i Arvika i ett område som heter Rackstad. Fällan är polisanmäld häromdagen som en misstänkt vargfälla. Det är inte jag som har gjort anmälan, utan av en bekant till mig som var snäll nog att ta mig med för att ta denna bilden. Fällan är större än de jag sett hos släkten som är så kallade grävlingsfällor. Den är både högre, bredare och längre. Jag kan inte heller säga att denna fälla är apterad eller inte då mina kunskaper i ämnet är för dålig.

Sagt och gjort gott folk. Vargfrågan är något som väcker tankar och funderingar hos oss alla och att denna fråga är ett verkligt känsligt ämne. Men samarbetar vi och pratar med varandra så går det garanterat att komma fram till en gemensam ståndpunkt i frågan. I kväll är det ett program på SVT2 kl. 20.oo. och här kan du se lite av reportaget:

Reklam för dokumentären.

Så var så goda att samtala här om vargens vara eller inte, tänk bara på att hålla goda netikett regler.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Nyheter, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar