Politikerbloggen.se och TV4 – Stockholm och Moderaternas förkämpar.

Genom kritisk granskning ska man ta reda på vad som sker i omvärlden och på den politiska arenan. Sen ska man återge detta på ett opartiskt sätt för att på detta sätt bilda opinion. Jo tack, detta var de gamla reglerna som gällde inom journalistkåren. Anders Pihlblad och Ulf Kristofffersson kan man säga mycket om, men det är synd och skam att säga att de håller sig till den journalistkoden i alla fall. Så fort dessa ”kommentatorer” öppnar munnen, hoppar det en groda ur som inte hör hemma i det som de ska ägna sig åt. God journalistik. Här har vi alltså två personer som genom sin vinkling och sitt tyckande påverkar väljarna till sin egen fördel i allt de gör. Anders blogg hittar du här och Ulfs hittar du här. Men, den som är mest opartisk av dem är faktiskt Ulf och det tror jag beror på att han är äldre och därmed har mera livserfarenhet än den förste.

Men nu är det ju så att SVT har extremt många från vänstersidan, så de är ju inte bättre de heller. Jag tycker att det är tragiskt att det ska behöva vara på detta sättet.

Sen måste jag ju erkänna att det var jävligt kul när Pihlblad ringde och bad mig att ta bort ett foto som han tagit då jag olovligen hade lånat detta. Kortet togs bort också enligt önskemål, men fortfarande skoj att han hittade vägen till mig. Men han kunde ju ha lämnat ett digitalt spår efter sin på bloggen också så att jag hade det skriftligt beviset också.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar