Tävling

Nu ska vi se om vi klarar av att ordna till en liten tävling.

Vem av er klarar att skriva den längsta kommentaren? Orden måste alltså vara en riktig kommentar och inte bara ett ord flera gånger eller liknande. Denna påminnelse gör jag då jag har en del oseriösa kommentatorer som försöker sig på att bli godkända. Återigen. Den kommentar med flest ord vinner alltså tävlingen.

Hoppas att ni vågar kommentera. Ni kan kommentera nytt och gammalt och tävlingen pågår april ut.

Vad vinner man då?? Jo, denna kopia av mig:

Så, lycka till i tävlingen.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, ensson.wordpress.com, Tävling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Tävling

 1. Pingback: Tweets that mention Tävling « Cyberbuddha -- Topsy.com

 2. Egil Möller skriver:

  Lorem Ipsum måste då vara rätt svar på en fråga som denna? Utfyllnad kräver helt enkelt utfyllnad. Lorem ipsum kan man skaffa sig på till exempel http://www.lipsum.com/, de har till och med en generator som kan ge en olika typer av ipsumifierad text. Annars har Wikipedia en del isum åt folket på http://en.wikipedia.org/wiki/Lorem_ipsum. När jag ändå är igång och berättar om denna förträffliga text, så måste jag ändå få citera lite av den. Jag misstänker att det går att hålla sig inom tävlingsreglerna, så länge citatet är kortare än vad som räknas som ”fair use”. Så, låtem ipsum upfylla ditt hhärta och läs ”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”. Är inte tomheten på innehåll en njutning? Är inte formen på texten vacker så säg? Välj en font som passar ditt öga, en radlängd och ett radavstånd och ypplevelsen är näst in till Zen, precis som skulpturen i ditt inlägg. Funderande, eftertänksamt. Utan riktigt innehåll blir texten i sig viktig, formen blir ett konstverk. Du får tid att studera hur seriferena ser ut, eller om du har tur, ligaturerna och anfangerna. Vart tog dessa vägen i detta moderna tidevarv av ARIAL. Lorem ipsum kan aldrig bli vackert i Arial, eller någon annan sans-serif. Jag noterar att hela din blogg är skriven i detta vedervärdigt fyrkantiga snitt. Så snälla, kopiera lorem ipsumen, eller helst hela min text, till en omgivning, en värld, som är den mer passande, som ger den den kärlek den behöver. Nej, utgjuter jag mig mer över den ondska som modern typografi råkat i klorna på, blir snart denna text altifrån vacker, snarare giftdrypande och hemsk. Så jag skall sluta här, med några fler vackra ord; så adjö då, Sed ut perspiciatis!

 3. RnRfarmer skriver:

  Va? En tävling? Va kul! Jag som hade tråkigt ^____^
  Det är lite kul att du har en buddah som vins också då den är ganska talande för internet (och inte minst dig xD) eftersom Buddah till sist efter kampen mot Mara nådde upplysningen under ett bodhiträd (vilket med sina grenar kan liknas vid de första universitetsnätverken) och när han dog gick in i Nirvana. Buddhismen är ju som bekant en gren av Hinduismen (Buddah var själv hinduist) och inom Hinduismen är Brahman en ganska stor grej, nämligen den världssjäl som alla är en del av och det tycker jag är en ganska slående likhet med internet vilket gör det ännu mer passande även om inte alla är uppkopplade idag. Kanske så är det dock dit vi är påväg, med total uppkoppling, kanske en liten skrämmande tanke när man väger in alla faktorer. Hur blir det när alla är uppkopplade och terrorister börjar använda hackande som terrorredskap? Vad händer om staten ser till att skaffa sig för stort inflytande över nätet? Att någon skulle ha total kontroll över Brahman eller kunna skada någon genom den är en skrämmande tanke. *shrugs*

  Kan det vara nödvändigt att avsäga sig vissa friheter på nätet i utbyte mot att man stärker andra på samma sätt som vi i flera årtusende har gjort IRL just för att undvika ett sådan scenario? Hur mycket ansvar bör eller kan man igentligen lägga på den enskilda individen? Precis som vissa inte utbildar sig innom kampsporter eller självförsvar IRL så kommer ju många inte lära sig tillräckligt gott skydd på nätet.
  Vilka friheter kan man tänka sig att ge upp och vilka vill man förstärka på nätet? Ett stort problem som Piratpartiet idag funderar mycket över, dock så verkar det som att det råder en överhängande ”skyll dig själv” attityd inom partiet samtidigt som att många medlemmar överskattar vad privatpersoner i allmenhet kan när det kommer till datorer. Kanske är det för att besvara dessa frågor som det faktiskt behövs en cyberbuddah som styr upp lite, frågan är ju bara vem? Jag? Knappast, Ensson? Kanske, Rick? Hahahha NEJ :p
  Sammtidigt som det faller under PP primärt så är det ju viktigt att man håller ett uppet sinne och lyssnar även på andra då svaret kan komma från ett helt annat håll. Man får även komma ihåg att ingen lösning är perfekt, det handlar om att hitta den som suger minst. Ett annat underliggande problem med den konstanta uppkopplingen är att vissa är välidgt duktiga på att värna sina friheter på nätet, ibland utan att fundera över hur däras hävdande av sina friheter kommer påvärka andra människor, ibland kan det vara bra att ta en lite lugnare och mer buddhistisk inställning till dessa friheter och säga att ”jo jag skulle kunna göra si eller så men jag tror jag skippar det, vore ju inte så kul för person X”, lite mer omtanke om andra på nätet helt enkelt.
  Nej nu hamna jag lite OT tror jag tillbaka till tävlingen. Riktigt fint initiativ och OJ vad den buddhan skulle sitta bra på min bokhylla! Tror jag ska leta runt lite efter ett bra inlägg att kommentera på och se om jag inte kan vinna =D

 4. RnRfarmer skriver:

  @Egil Möller Aha! A worthy opponent emerges! ^____^

Lämna ett svar