Röda korset? Ensamma eller inte??

Gång på annan så kommer de stora journalisterna över kap som detta ….. Aftonbladet avslöjar…. Ja jävlar!!! Tyvärr har det svenska folket en inställning till att alltid någon annan göra jobbet och sen stå bredvid och gnälla över hur förbannat fel det är att systemet utnyttjas. Jo, jävlar. Du och jag hade minsann gjort exakt samma sak själva. Skott oss som fan, om vi kunnat!! Detta är historier som blossar upp med jämna mellanrum. Journalisterna njuter och gemeneman står och gnäller över att någon borde göra något, men denne någon får aldrig vara jag själv. Varför tar du inte över makten till dig själv tillsammans med andra? Lat eller bekväm eller både och?

Så Svenska folket, ta er i kragen. Låt oss gemensamt komma fram till att vi ska värna demokratin och börja engagera er. Engagera er i det partiet som ni tycker passar er själv bäst. Ni är fulla i tyckande, vetande och kunnande. Men ställer man frågan till er, ja då kommer svaret – Nej, jag kan inget om politik! Jävla skitprat, ni kan massor.

Makten och demokratin behöver komma tillbaks från makteliten och till folket. Är ni med? Jag är.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Nyheter, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Röda korset? Ensamma eller inte??

  1. Pingback: Tweets that mention Röda korset? Ensamma eller inte?? « Cyberbuddha -- Topsy.com

Lämna ett svar