Polisanmälan eller inte – det märks.

13:45 idag fick jag ett telefonsamtal från en upprörd person. Varför denne var upprörd? Ja, det berodde på att jag har tagit ett kort av när denne felparkerat och sedan lagt upp fotot här. Visst, det är inte säkert att bilägaren som kört och gjort detta, men då bör denne bli arg på den som lånat bilen och inte den som förmedlar misstaget. Ingen är perfekt och det ska man inte glömma. Men man ska aldrig försöka ge sig på en person och genom hotelse tysta budskapet, i alla fall inte med mig.

Jag fick 13:45 idag 24 timmar på mig att ta bort detta foto, annars skulle personen i fråga polisanmäla mig för något, antar att han ska anmäla mig för brott mot personuppgiftslagen och jag ser fram emot att datainspektionen tar sig en granskning och jag kommer att acceptera deras beslut oavsett resultat, dessutom skulle personen göra livet surt för mig och jag skulle få ångra att jag tagit fotot. Med andra ord: ”Till dig som ringde: Ingen borttagning av den publicerade bilden kommer att ske förrän det kommer ett utslag i frågan från datainspektionen.”

Vill du i framtiden inte hamna på denna blogg med foto på din bil och fram tills dess ett utslag kommer, ja var då inte så jävla lat utan rör på fläsket och gå några steg till!

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, ensson.wordpress.com, Felparkerare i Arvika som stör mig på Jobbet, Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Polisanmälan eller inte – det märks.

  1. ensson skriver:

    Sorry Dalmas……. Men lär dig en sak.. Var saklig…. Du är bara hur löjlig som helst, gå och gör bort dig någon annanstans.

Lämna ett svar