I bland önskar jag att LAS inte var så starkt.

I bland så förstår jag inte hur fan man orkar vara arbetsgivare. Fy fan, vilket folk det finns att jobba med. Gudskelov är inte alla så, men att en person kan förgifta stämningen på en arbetsplats är helt otroligt. Helt socialt handikappad och avsaknad av respekt för andra. Bara jag, jag, jag – hur kan man bli så förstörd?

Ja, mestadels av problemen kan man nog hitta i miljön sen många år tillbaks. En uppväxt i fel miljöer helt enkelt och en omgivning som inte har brytt sig om att sätta gränser i tid.

Ja, vid en sådan här situation önskar man faktiskt som den borgerliga regeringen att LAS skulle kunna vara mindre starkt, men är nog bra om vi inte förändrar för mycket. Personen i fråga behöver ju hjälp. Men frågan är om viljan finns att ta emot denne utan skulle nog snarare fortsätta med sitt gormande och skrikande, hotelser och anklagelser. Ja, stört värre. Hoppas att hans ombud, facket, klarar att plocka ner denne stolle på en normal nivå, om det nu går vill säga. Tvivelaktigt.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar