Kostymproblematik

En del personer i ens omgivning tar gång på annan på sig en alldeles för stor kostym. En kostym som de inte är man eller kvinna nog att bära.

Att ställa sig i fronten för ett parti som säger sig kandidera till riksdagen och därmed acceptera den svenska demokratin. Det är inte ett litet steg att ta och om man tror att man kan sätta sig och bara trycka på knappar och sedan inte behöva stå för det man gjort, ja den är inte lite ute på svag is och går utan man är mer eller mindre i fritt fall.

När man sedan, som PIRATPARTIET gör, säger sig värna den svenska demokratin. Ja då tar man på sig en enormt stor och viktig kostym som är enormt tuff att bära. Men det är också den klart viktigaste frågan i Sverige, Europa och världen av idag. En fråga som inte är självklar för alla, men en fråga som borde vara det.

PIRATPARTIET har gång på annan slitits i interna stridigheter och en tyvärr har återigen en blossat upp i den del av Sverige, som ledande Pirater kallar för det mest aktiva och den mest framgångsrika valkretsen i Sverige. Men denna gång är det inte interna konflikter inom PIRATPARTIET i Värmland som är problemet, utan en Distriktsledaren (DL) som verkar ha ett storhetsvansinne och kör över det demokratiska beslutet som medlemmarna röstade fram. Vår ledare JP. Argumenten som används i debatten är småaktiga och direkt löjeväckande och inom ett parti som kandiderar till riksdagen är det helt otroligt att ens tänka fram dessa som nu görs. Visst DL har all rätt enligt partiets uppbyggnad att göra som skett, men att använda det hela i en maktkamp då man själv inte klarar av argumentationen – ja det visar ju bara på en avsaknad av kompetens som DL samt ingen politisk skolning eller kunnande överhuvudtaget.

Inom ett parti måste man tillåtas ha olika åsikter och man tar ett gemensam beslut efter samtal och sen står man för det beslutet. Så fungerar det inom alla partier utan inom PIRATPARTIET. PIRATPARTIET bildades för några år sedan av några få entusiaster och dessa sitter i mångt och mycket kvar i toppen idag. Just nu är PIRATPARTIET inne i en fas där makten håller på att förskjutas från de gamla ledarna och över till de nya. Ledarna har total panik över denna situation och gör allt man kan för att få kontroll över skarorna som har upptäckt PIRATPARTIETS underbara grundsyn. Tyvärr kommer de inte att lyckas med detta, trots att de har sina utsedda DL, som vår, för att få kontroll på situationen.

PIRATPARTIET i Värmland behöver sin ledare som medlemmarna har röstat fram i JP, PIRATPARTIET i Värmland kommer att fortsätta växa, PIRATPARTIET i Värmland kommer aldrig att ställa sig i ledet som ledarna vill för att fortsätta bygga sin lobbyistorganisation som de önskar utan vi kommer att fortsätta att kämpa för de demokratiska rättigheterna som vi alltid har gjort. Jag har nu inte frågat någon av de andra i Värmland om detta, men är enormt säker i min sak. PIRATPARTIETS centrala organ bör låta oss vara så att vi kan fortsätta att utvecklas, den ”Politik” ledningen bedriver är ingen utveckling utan en avveckling.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar