Nöjd?

Är du helt nöjd med dig själv? Älskar du varenda millimeter av din kropp? Älskar du hur du är? Älskar du dig själv så som du beter dig mot andra? Älskar du dig?

Svara INTE ja på detta, för då är du självisk. Och, något fel i det eller? Nej, var självisk och älska dig själv, precis som den du är. Du är du och det gör dig helt unik. Men det är ju osvenskt att skryta om sig själv. Återigen, JA och? Passar det inte in för de andra att du är som du är, ja då kan de dra.

Alldeles för många individer i samhället går runt och tycker illa om sig själva. Magen hänger över byxlinningen, man har för mycket hudbristningar, håret är fel, tänderna inkastade i munnen, röven för stor för liten eller för säckig, vi män har alltid problem med snorren. Oftast är vi inte nöjda med storleken utan den är alltid för liten, den är för krokig eller något annat fel och att armarna är för små och bröstmusklerna för klena. Jag vet att många killar har namn på sina snoppar. Än det andra och vem har inte hört sången min dingaling, när man egentligen ska sjunga om ”lilla vickevire” för den är inget att skryta om när den bara är så att säga. Men, var nöjd med allt vad livet ger, som det heter i nästa sång. Sen har vi kvinnornas problem: tuttarna är för ojämna, för stora eller för små, musen är det än det ena än det andra felet med. Hmm, OK? Tycker att det finns attraktion hos alla kvinnor i alla fall jag. Allt detta gör dig till ditt unika jag, eller i alla fall en del av det.

Sen så ska vi självklart ha med detta med hår, ögon och öron också. Fel frisyr, fel färg, för stora eller för små eller för utstående öron, ögonens placering är också ett problem för många.

Den viktigaste delen av din personlighet, är att du har vett att stå för den du är, för klarar du göra det så har du en alldeles underbar personlighet som gör dig stark, trygg och stolt. Är du detta så är du dessutom en god medmänniska som går emellan när du ser orättvisor av det ena eller andra slaget och talar om exakt vad du tycker och du hjälper till. Detta är den absolut viktigaste egenskapen som vi var och en måste tänka på hela tiden. Men har man en gång vågat göra det, så är det mycket enklare nästa gång.

Skämt å sido i kommentarsfältet nedan. Detta handlar just om att det är för mycket kroppsfixering i samhället. Vi oftast så ytliga så att världen blir allt annat än vacker. Vacker är den och det är bara vi som kan göra den vackrare.

DU är unik och vacker. DU är underbar precis som du är. Du är DU.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Nöjd?

  1. ensson skriver:

    Så där Killar (ja tjejer kan ju också skriva). Vad kallar ni snorren??

    Jag kallar min för maggotten

  2. TRBNGR skriver:

    Allvar. för alla vill bli tagna på allvar 😉

Lämna ett svar