Hitlers 4e rike = Länge leve nazismen

PIRATPARTIET har gång på annat via sina bloggare varit ute och varnat för den kontrollstat som EU, Sverige och USA håller på att bygga upp. Den nazistiska tanken lever. Artikel 1, Opassande, Satmaran och listan kan göras längre. Bara att kolla min blogglänkar här och deras i sin tur.

Intressant är dock att ingen av de svenska riksdagspartierna säger NEJ till denna inriktning av Sverige och EU. Vad var det Hitler sa:Gör lögnen stor, gör den enkel, fortsätt säga den, och så småningom kommer de tro på den,Vi kan inte längre ta nån hänsyn till befolkningenVilken tur för härskare att människor inte tänker. mera citat hittar du på denna sida. Sen finns det säkerligen massor med andra sidor också.

USA, EU och därmed Sverige håller just nu på att bygga Hitlers dröm stat i kampen mot terrorismen, men också Bilderberggruppens mål och de kan du också hitta på nätet, samt här på denna blogg då jag länkat dem förr.

Genom en Elit polisstat vill man begränsa folkets rätt att leva i ett demokratiskt land. Vi ska begränsas i våra rättigheter och regeringarna runt om i Europa och USA är inne och hela tiden tar bit för bit av våra gemensamma mänskliga rättigheter. Vad gör vi åt detta? Ingenting, utan vi sväljer tyst argumenten att vi måste göra detta i kampen mot terrorismen. Samma argument används dessutom i allting som har med våra inskränkningar på internet då dessa vävs in i alla dessa olika fördrag som kommer. Så, välkomna in i framtiden. Den framtid som Hitler, Nazismen, Bilderberggruppen, USA och samtliga riksdagspartier önskar.

Länge leve den nazistiska demokratin.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Hitlers 4e rike = Länge leve nazismen

 1. Yamiko skriver:

  In b4 Godwin’s Law. 😉

 2. Sture sticksson skriver:

  suck…… Så en totalitär stat måste nödvändigtvis vara nazistisk ? Idiot….

 3. ensson skriver:

  Nope, det behöver den inte vara. Och det har jag inte påstått att den måste vara. Men det fick dig att reagera i alla fall = det som är tanken.

 4. ensson skriver:

  Men frågan är OM vi vill ha en totalitär stat. Vill du? Inte jag.

 5. Sture sticksson skriver:

  Suck…Hur är den totalitär då?

 6. ensson skriver:

  Återigen. Har jag sagt att det är totalitär?

 7. Sture sticksson skriver:

  Min grundfråga var varför du endast beskrev totalitära stater som nazistiska men du lyckades inte ens med det utan du tummar på tolkningar och småtjaffs som vanligt för du har inget vettigt att säga. Totalt ointressant

 8. ensson skriver:

  Jag skrev om att EU och USA håller på att bygga upp en kontrollstat. Att den är totalitär är det du som kallar den, men visst jag kan hålla med om att den är på väg. Ja, jag kanske tummar på tolkningar och småtjaffs som du väljer att kalla det. Men faktum kvarstår. Bilderberggruppen startades av en del från SS bland annat. Läs din historia i fallet. Faktum kvarstår också att redan 1954, när gruppen startades ville de införa en gemensam valuta för hela Europa och dessutom med en gemensam militär och med gemensam polis. Ja, då kanske man ska se vad som sker idag. När dessutom 66% av deltagarna i denna grupp kommer från USA och där 66% av denna är från kapitalvärlden, ja då kan man fundera på vart denna utveckling är på väg.
  Ett gemensamt handelsområde med EU och USA eller ska EU och USA stå ensamt? Ensamt mot vad kan man då ställa sig frågan. Ja, man kan tänka sig ett än starkare asiatiskt handelsområde. Bra eller dåligt, jag vet inte vad jag ska tycka.

  Sen stämmer det jättebra, jag har bara beskrivit totalitära stater som nazistiska. Varför har jag då gjort det? Ja, för att jag valde att göra det. Precis som jag själv väljer att göra. Jag kunde ha använt namnat diktatorisk, kommunistisk, militärisk stat. Ja, det finns säkert flera än detta. Problem med att jag skriver som jag vill på min egen blogg? Det borde du inte ha, då jag skriver precis det jag vill och publicerar det jag vill.

 9. Sture sticksson skriver:

  Jag kan nog historian bättre än dig unge man. Men det låg ingen större baktanke till ditt val helt enkelt förutom att din referensram till totalitära stater slutar vid nazismen. Alltså ställer jag mig frågande till hur du kan fått för dig att vi är på väg mot en nazist-stat eftersom den kategoriserar människor efter ras och konspirationsteorier. Är det realistiskt att det här banar väg för folkmord? Snarare du som överdramatiserar.

 10. ensson skriver:

  Rubriker får folk att reagera. I Sverige av idag har vi inget ”hot” från kommunismen eller militären som gör att vi riskerar att få en diktatur därifrån. Finns hotet någon annanstans? Ja, det gör det. Ett litet, men dock ett hot. Partiet kallas för SD. Därav rubriksättningen.

 11. Sture sticksson skriver:

  jag skiter nog i den här bloggen för du är faktiskt mer narr än seriös. DU ser mig inte här igen. God kväll.

 12. ensson skriver:

  Ok, jag har aldrig tvingat dig heller. Adjö

 13. Pingback: Ensson's Blogg

Lämna ett svar