Rätt att tycka?

Frågan kom till mig varför det stör mig att folk kommenterar och skriver saker anonymt. Ja, det har jag absolut inte svårt att svara på. Jag tycker att det är fegt. Fegt att inte stå för det man tycker utan gömma sig bakom en fasad. Jag vet att inte alla tycker som jag, inget konstigt med det och jag tycker inte som alla andra heller. Men varför inte tillåta att man har åsikter om saker och ting och ha en vettig debatt i stället för att gömma sig bakom lögner och halvsanningar? Ja, det sista är tyvärr enormt vanligt på den politiska arenan inom Eda kommun, i alla fall på den informella som sker bland annat på edaportalen.com.

Vi har sett det så många gånger, alla dessa som gömmer sig bakom en fasad av anonymitet och tycker om allt och alla. Tom Örbeck har fått utstå mycket skit för sina åsikter. Åsikter som jag tycker är bra att han har och lyfter fram, sen att jag inte håller med han exakt i sak, det är en annan sak. Men jag kan för lite om de olika miljöaspekterna för att klara av en sådan debatt mot Tom och jag är 100% säker på att samtliga politiker i Eda inte skulle klara av den. Då väcks frågan hos mig: Varför inte ens lyssna på det han säger? Men heder åt Tom som fortfarande står för sina åsikter. Kämpa på, kamraten min, du behövs på arenan.

Nu blev jag själv utsatt för denna mobb som mobiliserade på edaportalen.com med en massa lögner och halvsanningar för att Testa mig eller vad fan det var. Glad att jag har varit med i 20 år och inte sväljer all skit som folk stoppar till mig utan kollar det först. Och nu förstår de inte varför jag dubbelkollar och spelar dumt ovetande, men det var i alla fall ingen lögn som skickades till mig utan bara ”passande” halvsanningar.

Slutet gott för mig i alla fall, jag fortsätter mitt skrivande jag, även om jag också har lärt mig en hel del på vägen.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, edaportalen, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar