Enssons vara eller inte vara?

Ja, det är inte svårt att svara på. Jag kommer alltid att vara Mikael Ensson oavsett om det passar eller inte. Gillar man inte det man läser, ja då kan man alltid kommentera här eller ge fan i att läsa, svårare än så är det inte. Bloggen är min och innehållet i den styr jag helt och hållet själv, men om någon inte gillar det jag skriver eller om ni anser att det är något olagligt. Ja, då är det bara att anmäla det och visar det sig att jag bryter mot någon lag, ja då rättar jag till det och får ta konsekvenserna av det också. Men det är ju mitt bekymmer och ingen annans.

Sen att, det påstås att jag är utnämnd till att representera något parti. Ja, det vet jag inte vart ni har fått ifrån. Tror ni mig inte? Ja kolla då denna officiella listan från Piratpartiets hemsida. Lär er skillnad på att vara kommunledare för ett parti och att ha varit det. Klar skillnad det också, men återigen så saknas det fakta innan man spyr på någon/något i denna kommun. Men det är väll så när man har med politiska amatörer att göra. Jobbet som kommunledare är alltså ledigt och har varit det i ett halv år ca. Någon mera information om det ni önskar? Sen att jag fortfarande är medlem i partiet är en stor skillnad. Detta ger mig också rätt att skriva under med Piratpartist i Eda. Men det är också då min personliga åsikt jag skriver och ingenting som har med PIRATPARTIETS åsikter att göra, då jag som sagt var inte längre ÄR kommunledare i Eda.

Något mera ni behöver ha förtydligat innan ni påstår er komma med fakta?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, edaportalen, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Enssons vara eller inte vara?

  1. os2010 skriver:

    Jag fattar inte vad vissa tänker med om dom gjör det är en annan sak egentligen men dom är bara ett par fega skitar som inte vågar stå på sitt bara för att du skriver vad tycker tänker osv.. Eller så är det bara ren avundsjuka dom håller på med och inte bloggar som du gjör om allt mellan himmel och jord.. Man måste få säga och tycka vad man vill för alla kan inte tänka eller tycka lika om allt..
    Det är min åsikt!

    Kram M. Norrström

Lämna ett svar