Edaportalen.com

Denna sida (ni hittar dem i mina länkar här) är en underbar sida, där man kan skriva precis vad man vill på klotterplanket. Ja, nästan i alla fall så länge som man håller sig till de uppsatta reglerna.

Sidan startades av en hemflyttad Edabo och som visar på en ny sak i denna lilla kommun. Nytt tänk och ny inspiration. Sidan är informativ och snygg. All heder åt grundarna av denna hemsida och till de som sköter den idag. Tänk om fler kunde vara som dessa i denna kommun.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar