OS

Ja, nu ska vi glädja en läsare till med att skriva något som inte är politik.

Vad ska vi tycka om detta då? Hmm, jo det är väll alltid trevligt att det finns skickliga utövare av de olika sporterna och jag respekterar dem alla då jag är nog den mest ickeatletiska person som finns. Men, varför måste denna tillställning flyttas runt varje gång? Det kostar ju massor att bygga alla dessa arenor som används. En kostnad som är enorm. Men visst, jag kan ju också tycka att det gynnar ju de olika länderna i och med att OS kommer till landet. Och det är ju bra det också.

Hur sammanfattar jag då detta på ett bra sätt? Ja, denna inkompetenta idiot och felskrivare och allt vad jag har blivit kallat har väll inget bra slut mera än.

Lycka till till er alla utövare (Men jag hoppas ju på att Sverige tar många medaljer)

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar