Soppa

Jag känner mig hedrad av jobbet jag har fått från min okände beundrare på bloggen. Men tänk på att jag inte är en grävande journalist, utan en skit från Åmotfors som försöker att skriva något vettigt. Pappren är i alla fall på väg nu från kommunen och från vägverket. Kostnaderna för dessa, ja det blir en smäll för mig själv att ta. Nästa område som det önskas skrivas om, ja då behöver jag nog ha alla pappren med en gång.
Jag försöker i alla fall få lite ordning just nu på denna soppan med att jag börjar skriva utkastet, men jag måste ha mycket på fötterna, då jag kan bli dragen inför rätten annars.
Sakerna tar sin tid, men så är det.
Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar