SD = Dolda nazistiska åsikter.

SVERIGEDEMOKRATERNAs människosyn visar framfötterna angående denna händelse så kommenterar SVERIGEDEMOKRATERNAs partiledare Jimmie Åkesson det på följande vis.

Ja, ganska intressant är det att SVERIGEDEMOKRATERNA aktivt går ut och skyltar med sina riktiga åsikter på detta vis, trots att de på sin hemsida går ut och säger att de inte är rasister eller liknande. Åkesson är bara en falsk person. Nu då ska jag skriva vad han säger:

Med anledning av det uppmärksammade fallet där en muslimsk man, med diskrimineringsombudsmannens hjälp, tilldömts skadestånd efter att, i samband med en anställningsintervju, ha vägrat att skaka hand med en kvinnlig chef, återaktualiserar Sverigedemokraterna sitt tidigare framförda krav på att diskrimineringsombudsmannen bör läggas ned.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kommenterar:

– DO i sin nuvarande form bör omedelbart avvecklas. Vi behöver inte en skattefinansierad myndighet som bekämpar svenska traditioner såsom adventsljusstakar och kyrkliga skolavslutningar och som utverkar skadestånd åt muslimska fundamentalister som vägrar att anpassa sig till de normer och sociala koder som vår samhällsgemenskap är byggd på.

Ok, det säger han och vidare på hemsidan står det:

Vi bemöter anklagelserna!
2005-02-01, 22:29 | Av sverigedemokraterna.se
Sverigedemokraterna blir ofta beskyllda för att vara ”främlingsfientligt”, ”högerextremt”, ”rasistiskt”, ”odemokratiskt” och ha kopplingar till allehanda rörelser. Här bemöter vi anklagelserna och visar därmed att våra motståndares beskyllningar är rena osanningar.1. ”Sverigedemokraterna är främlingsfientliga”
– Det är inte sant att sd är fientligt mot invandrare i allmänhet. Vad partiet vänder sig emot är en viss politik beträffande invandring och integration – inte enskilda individer!

I sammanhanget kan det vara intressant att konstatera att det aldrig talas om ”svenskfientlighet”, trots att denna torde vara ett större problem.

2. ”Sverigedemokraterna är rasister”
– Vi tar bestämt avstånd ifrån rasism! Sd anser att alla människor har lika värde och att detta värde är och måste vara okränkbart.

Däremot kan inte varje människa på jorden ha rätt att bo i Sverige, och få tillgång till det svenska välfärdssystemet. Det är inte rasism att vilja reglera invandringen. Varje folk måste få bestämma över sin egen invandringspolitik.

3. ”Sverigedemokraterna är högerextrema”
– Om det är ”höger” att vilja värna vanliga svenskars intressen, att värna trygghet för alla och verka för minskade klassklyftor – javisst! Då är sd ett ”högerparti”…
Om det är ”extremt” att ta avstånd från våld och att arbeta tålmodigt demokratiskt – javisst…

Det finns inget i sd:s partiprogram som ger grund för denna stämpel. Det är bara en av de etiketter som etablissemanget klistrar på SD, i sin propagandaoffensiv.

Intressant att veta att SVERIGEDEMOKRATERNA i ena stunder går ut och skriver ett sådant pressmeddelande som de gör och sen kallar de sig inte högerextrema. Hmm, ja jävlar – Under ytan har de åsikter som nu Åkesson vädrar i det offentliga. Och ja, de är rena Nazister i kostymer och gör bara sken av annat.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.