Ursula Federlay

Här hade jag till en början ett kort av Fredrik Federlay, som Ursula. Men efter samtal från Upphovsrättsmannen (fotografen) på TV4 så var jag tvungen att ta bort det den 11 Februari 2010, klockan 11:30″. Här kan ni läsa inlägget på politikerbloggen och vem som tagit kortet och det är denne man som ringde. Så, nu måste det ju vara lagligt.

Hmm, okej, men vad fan är det ord som kom i min skalle när jag hörde om denna nyhet idag. Som vanligt svävade min skalle iväg och jag föreslog att någon skulle göra en bild av min partiledare i sin dator, ingen gillade min tanke och så slog det mig att jag skulle göra en av mig själv, och nej den kommer inte att publiceras här, för då kommer ni att dö av skratt och vem kommer då att läsa min blogg. Så det är alltså uteslutet.

Ja, det verkar ju som att CENTERPARTIETs kris bara blir djupare och djupare i en första tanke. Men, är det verkligen så? Kanske, kanske inte – det beror ju framförallt hur trångsynta vi själva är. Det som jag tycker är intressant är att aftonbladet.se och politikerbloggen.se ens ägnar tid och energi på denna ”jättefråga”? Vad ligger det journalistiska nyhetsvärdet i detta? Inom Piratpartiet så har vi också ”kändisar” som uttrycker sig på sitt egna sätt och de har de all rätt till att göra. Precis som Fredrik Federlay och alla andra har.

Vart finns de riktiga politiskt grävande reportrarna i dagens Sverige? Ja, det verkar tyvärr inte som att de finns på Aftonbladet.se eller på TV4 i alla fall. Det finns saker och ting som verkligen skulle behöva synas i sömmarna och i morgon så klubbas det om SWIFT i Europaparlamentet. Och inte en nyhetsstavelse om det i Aftonbladet eller på politikerbloggen.se. Hmm, jag vet att detta påverkar det svenska folket betydligt mera än vad Federlays affärer gör och om han är dragqueen eller inte. Men denna nyhet klarade inte TV4 eller Aftonbladet nosa upp.

Så vart kan man då hitta de stora politiska kommentarerna och nyheterna? Ja, tyvärr så verkar det fan i mig som att vi i bloggvärlden är de som verkligen förmedlar nyheter och har åsikter om dessa. Men, nu är jag inte den store bloggaren som förmedlar de stora nyheterna utan kollegor till mig. Jag är bara en skrivande irriterande Värmlänning som roar några.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar