Jan Björklund är en blåare än Reinfeldt

Huvva vilken politiker detta är. Snacka om att vara den blåaste av alla regeringens medlemmar. Han är inte bara blå utan han är mörkblå. Han älskar sitt system i skolan som delar upp arbetare och högutbildade än mera än de röda har gjort de senaste 40 åren och sen skyller han på att det är de rödas fel. Hmm, klappträ. Men å andra sidan, det är ju det som är politik mellan partiledarna. Man kan se det som en sandlåda full med ungar. Det är ditt fel – nej ditt – nej ditt – nej ditt. Jag är bäst – nej jag är bäst – nej jag är bäst. Och ingen säger något vettigt. Faktum är. Den nuvarande regeringen har tagit bort en mängd teoretiska som de på praktiska linjerna inte behöver för att klara sina framtida jobb. Ja, jävlar det vore ju synd och skam om man dels lär sig ett hantverk och samtidigt får en möjlighet att söka högskola efter gymnasiet. Ja, men det är ju inte förvånande med en borgerlig regering. Och denne gubbe fattar inte, eller snarare vägrar förstå eller vägrar erkänna att det är han som ligger bakom det hela.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar