Så jävla besviken

En röst inom PIRATPARTIET har tystnat. En av de skarpaste interna kritikerna ska sluta vara kritisk och viker sig för ledningen. Visst, jag är också kritisk men jag är inte skarp. Läs hans blogg här. Detta är också något som politikerbloggen uppmärksammat och det kan du läsa med kommentarer till artikeln här. Detta är så tragiskt så det finns inte ord för det och får mig att fundera på om det är samma lakejer som är utskickade av ledningen och svarat mig här.

Men detta har också gjort att jag bestämt mig. Jag kommer att fortsätta skriva om PIRATPARTIET på det sätt som passar mig och jag kommer fortsätta att säga precis det jag vill och jag kommer att skita fullständigt i om det duger eller inte. Jag vet inte längre om mina inlägg syns på PIRATPARTIETs hemsida eller inte. Hoppas de gör det i alla fall, bra reklamplats. hehe.

Så en utmaning. Kom och ta mig och mitt ord om ni kan…….

Vive la révolution

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Så jävla besviken

  1. urbansundstrom skriver:

    Det är bra. Fortsätt skriva om Piratpartiet. Jag kommer att fortsätta och Pusha.se och twittra om PP i alla fall.

    Det blir nog att fysiskt prova att knacka dörr i sommar med flygblad och valsedel i högsta hugg. Jag står ju själv på valsedeln för MITT/Gävleborg.

    Hälsn. Urban