Regeringen är sjuk

Sverige står sig starkt i den ekonomiska krisen. Vi har välmående finanser. Vi är starka och den ekonomiska politiken måste fortsätta. – Ja, det är ord som vi hör dagarna i ända från samtliga partiledare som tillhör regeringen. Men är det så i verkligheten? Artikel från aftonbladet. Nej, inte för mig och majoriteten av den svenska befolkningen. Regeringen är stolt över sin politik och att de rika har fått det mycket bättre i Sverige. De har fått mest pengar i skattesänkningar och en jävla massa andra förmåner som Pigavdraget. Visst har Pigorna äntligen fått vita jobb, men det har ju inte skapat några nya jobb utan bara gjort dem vita för de rika.

Men visst, fortsätt er politik och gynna de rika och försök att fortsätt med era skygglappar kära regering. Men nu har ni verkligen visat det svenska folket vilka lögnare det finns i den svenska regeringen. Och måtte ni aldrig komma till makten igen.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Regeringen är sjuk

  1. Maggan skriver:

    Jäkla bra skrivet. Det har blivit en bakvänd Robin Hood.

    För övrigt tycker jag du har en bra blogg.

    Lycka till med ditt skrivande. Maggan

Lämna ett svar