Mera i lön.

På Moderat.se kan ni nu läsa om det fjärde steget av jobbskatteavdragen.

Det är så skön att se att regeringen nu tar arbetaren till sig. Vårdbiträdet får nu en skattesänkning motsvarande 7% och enligt listan blir det då: 204 kronor mera ut i månaden. Visst är det helt underbart! Det är dessutom skönt att se läkaren som bara får ett avdrag på 3 % och denna får då enligt listan: Oj, den står inte med, vi får då göra ett antagande: Läkaren tjänar 35000/månad avdrag på skatten enligt listan 3%. Detta gör alltså ett avdrag på 1050/månad.

Och ni tror fortfarande på att finansminister Ander Borgh, Statminister Fredrik Reinfeldt och övriga delar av den borgerliga regeringen försöker sig på att stärka arbetarklassen? Nej gott folk, de är inte intresserade av oss. De hjälper de rika som vanligt, de har alltid gjort det och kommer alltid att göra så.

Länge leve regeringen? Nej tack.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Mera i lön.

 1. Carlsson skriver:

  Du får nog läsa på lite bättre innan Du dömer ut regeringen. Så här är det: Ett vårdbiträde får i år 2010 (steg 4) ut 204 kr mer per månad. Totalt (steg 1-4) blir det 1337 kr per månad. Detta motsvarar ca: 7%.
  Angående att läkarens lön inte står med beror på att jobbskatteavdraget INTE blir högre än 1752 kr per månad (totalt steg 1-4) oavsett hur mycket man tjänar.
  En läkare tjänar troligen ca: 55000 kr/månad och inte 35000 kr/mån. Och dividerar Du då 1752 med 55000 så blir det ca: 3%. Alltså har vårdbiträdet fått ett större avdrag, procentuellt sett, än vad läkaren fått.
  Jag är metallarbetare och anser att denna regering har gjort mer för mig på 3år än vad sosse-regeringar och IF-metall gjort på de 25år jag har jobbat.

  Länge leve regeringen! Ja tack!

  Carlsson

 2. ensson skriver:

  Ja procentuellt sett, men inte i kronor och ören. Jag får min lön utbetald i kronor och ören precis som alla andra så också du.

Lämna ett svar