BOJKOTTA MCDONALDS

Om att skriva på sin blogg, skriver en bloggare här. Dessutom så kan vi läsa på aftonbladet.se hur man på Macdonalds behandlar sina personal som använder sina grundlagsberättigade rättigheter, yttrandefriheten.

Ja, vad ska man säga om detta. Värdelöst dåligt är det av macdonalds och i och med så ska man använda sina andra medborgerliga grundlagsskyddade rättigheter och inte handla på detta ställe.

LÄNGE LEVE YTTRANDEFRIHETEN

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på BOJKOTTA MCDONALDS

 1. ulf_pirat skriver:

  ja nu ska inte jag äta på mcdonalds på ett tag i alla fall

 2. ensson skriver:

  Det enda de förstår är pengar och där kan vi konsumenter göra vår del. Vi klarade de när de tvättade toasitserna i diskmaskinen. En McToa. Nu får vi lära dem hur fan man uppför sig. Visst kanske man inte ska yttra sig om sin arbetsgivare, men man har lov att göra det. Ursäkten från detta pucko i Örebro där hon jobbade är ju bara för löjlig. Klart son fan att hon säger upp sig själv, ser ju bättre ut i hennes papper.

  Nej, fram för ett totalt besöksförbud på samtliga McDonalds i hela Sverige så ska vi nog se om inte vi tillsammans skulle kunna göra något.

 3. Stellan skriver:

  Jag är kluven, om jag hade haft en anställd som häcklat mig, medarbetare och kunder med rena förolämpningar så är inte jag säker på att jag hade varit så sugen på att behålla denne.

 4. ensson skriver:

  Då tar man sig ett samtal med den anställde. Sen visst förstår jag också arbetsgivarens dilemma, men man ska aldrig släppa denna gräns. Vad är ok och inte att säga? Hmm, ja allt….. Den som säger eller skriver en sådan sak. Då får man fram McDonalds gå ut och berätta att detta inte är deras syn på saken. Personen hade fått stå för sitt ord och troligen dragit i slutet i alla fall då situationen hade blivit olidlig. Men man ska aldrig ställa kravet att man ska säga upp sig eller få sparken.

Lämna ett svar