Riksdagslistor

Piratpartiets riksdagslistor kan ni se här

Ja, jag kan med lätthet se att listan för västra är stark. Nu gäller det att köra personvalskampanj inför riksdagsvalet så att vi kan få in de kandidater var och en vill ha från PIRATPARTIET i den svenska Riksdagen. Roligt är det att se att faktiskt ganska många av de jag röstade på hamnade på listan. Men frågan är nu då, vem från PIRATPARTIET som köper min röst.

Skämt å sida, grattis alla kandidater som nu har hamnat på listorna, och till er som hamnade utanför är det bara att beklaga då jag vet att det är många bra kandidater kvar. Ser fram emot valrörelsen.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.