Val = Kval?

Just nu håller vi på med en intern  valrörelse inom PIRATPARTIET. Jag tycker att det är helt underbart att vi har den demokratiska rätten att rösta och jag ser med spänning fram till att se slutresultatet. Nu så börjar det nya valarbeten i dels vår valkrets och det är att utse en ny ledare för Värmland, men vi ska också utse en ny DL och det är ju också spännande att se hur det går. Viktiga och spännande val, jag väljer att inte kommentera DL valet något mera då jag inte vet så mycket om det, men ska rösta i det när tid kommer. Men Värmlands kandidater till VL valet ska jag skriva om.

De tre kandidaterna som finns till detta val är: C Magnus Berglund, JP Andersson och Anne Kekki. Deras bloggar är det jag har länkat och på forumet kan ni ställa frågor och följa debatten. Debatten hittar ni här

Det ska bli spännande att se vilka av dessa tre starka kandidater som blir vår nya VL här i Värmland. Visst, jag tror att jag redan vet hur utgången. Men den viktigaste är att vi håller debatten ren och snygg och sen accepterar valresultatet som blir oavsett hur det blir då nu demokratin får jobba. Jag ser dessutom fram till att vi nu går mot en valrörelse där vi med gemensamma krafter från den nya VL, VL1 och VL2 tar en seger i Värmland igen, men denna gång till riksdagsvalet. Har känts som att det mesta har stått still inom PP Värmland ett tag nu, men det är nog bara en känsla.

Oavsett så har våra tre kandidater både bra och dåliga sidor. Jag uppmanar alla nu att fråga dem saker och ting och fråga runt bland flera om dessa tre kandidater. Ni kommer att få höra mycket vinklade versioner av de tre både om bra och dåliga saker så samla information och skapa dig en egen uppfattning, ja det är mitt råd i alla fall. Självklart tar det lite tid, men inte så mycket så att man inte orkar skriva en text och skicka.

Lycka till i framtiden gott folk och jag ser fram emot en Lila valrörelse.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Val = Kval?

 1. Josef Boberg skriver:

  Jo… – Val = Kval ❗ – tycker Josef B. 😉

 2. Tack för att du tar upp vårt val. instämmer med dig. vi ska vara sakliga i värmland. Men samtidigt skall vi ha en öppenhet. jag själv kommer att fundera ett tag. Sedan skriver jag i skypevärmlandgruppen hur jag ser på ledarskapet i värmland och hur vi ska ta oss frammåt. Vi skall inte sticka under stolen med att vi har sår att läka. Men det gör vi tillsammans.
  När det gäller internvalet till Riksdagslistan. Så längtar jag bara tills det är över. Tycker denna tid har varit tung. Kännt att jag ej litat på pirater.

 3. ensson skriver:

  I saklikheten så ligger ju öppenhet bland annat. Visst finns det sår att läka, men viktigt att tänka på att ingen är perfekt, ingen är är felfri, ingen är perfekt, alla är vi bra på något OCH den som är utan skuld kastar den första stenen. Hmm, inte litat på pirater? Inte bra. Oj, vad många ”gamla” ordspråk jag fick med nu då. hehe
  Kram

Lämna ett svar