Födelsevärkar inom PIRATPARTIET

På senare tid har det blossat upp en massa ”konflikter” inom Piratpartiet. Konflikter som självklart kommer som ett brev på posten när man startar upp något nytt. Konflikter som är ett måste att komma, då det är genom konflikter som vi blir starkare som parti. Dessa ”konflikter” är bara tecken på att vi är ett parti med hög till tak och att vi har starka personer som har mycket tyckande i olika frågor. En sund kraft med andra ord, även om de kan vara jobbiga att jobba med, men det är ju bara bra i längden.

Så var inte rädd för konflikterna, för det är igenom dessa som vi formar den politiska framtiden.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Födelsevärkar inom PIRATPARTIET

 1. Pingback: Tweets that mention Födelsevärkar inom PIRATPARTIET « Ensson's Blogg -- Topsy.com

 2. Göran Widham skriver:

  Bra med någon som visar lite distans till hela processen!

  Visst är konflikterna i det långa loppet viktiga läroprocesser och inte katastrofer, men det krävs distans för att orka se det.

 3. klara skriver:

  Najs kort inlägg 🙂 Jag håller nog med dig i stort här 🙂 Det är när det går alldeles överstyr som man kan behöva ta det lite lugnt bara 🙂

 4. Thomas Tvivlaren skriver:

  Jag håller helt med, vår styrka och vår stora fördel vid jämförelse med andra partier är att vi alltid haft hyfsat högt i tak.

  Jag tycker mig dock märka att taket sänkts betydligt under senare tid… Jag skulle inte gå så långt att jag inte känner igen ”mitt” Piratparti längre men däremot tycker jag mig uppleva en riktning åt det hållet som minst sagt känns obekväm.

 5. Pingback: Piratpartister kan bara fildelning och internet. « Ensson's Blogg

Lämna ett svar