Demokratins ärthjärnor.

Först av allt vill jag vill ge regeringen Reinfeldt en stor eloge för att de har genomfört sin politik. En politik som alliansen gick ut med inför valet och nu har de genomfört samtliga punkter som de lovade. Helt underbart är det att för första gången ha mött ett regeringsalternativ som var 100% ärliga. Bra gjort.

Sen har vi den delen av väljarkåren som, ursäkt uttrycket, är så pass korkade så att de inte tror på allt som sägs samt att en moderatledd regering skulle vara ett bra alternativ för arbetarkåren. Hur fan tänkte ni och varför står ni och klagar nu? De gick ut och sa att de skulle försämra a-kassan, sjukkassan höja diverse skatter och sänka andra. Ni var så jävla blinda och såg bara: ”Du kommer att få 1000 mera utbetalt av din lön.” Men du glömde en massa annat, fastän det var massor med folk ute och varnade för hur det skulle bli. Dessutom så stod alliansen själva och sa det.

Ja, hoppas att ni nu har öppnat ögonen och fattat att en regering med MODERATER i, är ingenting för den lilla arbetarklassens unge. Ingenting för fotfolket. Vi är tjänstejon och ingenting annat för den Blåa högern. Möjligen kan vi ha nytta av CENTERN, men tveksamt det också, då dessa med Maud Olofsson i ledningen helt har tappat bort sina rötter.

Jag hoppas på en Röd valseger, med lila inslag i fanan.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar