Bilderberg gruppens mål?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4FZcAzZOyOg&hl=sv_SE&fs=1&]

Sen ska vi alla ta oss en funderare på vad vi vill med våra liv. Om vi vill vara med och påverka eller stå utanför. Väljer vi att stå utanför, ja då ska vi heller inte beklaga oss när vi inte får som vi vill. Det finns folk till allt, men jag gillar folk som står för sina ord, åsikter och som gör ett försök att förändra andras liv. Jag engagerar mig i ett nytt fräscht parti och där politiken inte styrs av en partipiska. Jag är medlem av PIRATPARTIET.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k2W4-0qUdHY&hl=sv_SE&fs=1&]

Sen har vi en massa grupper som försöker få oss i världen att bli styrda. dessa grupper har ett gemensamt intresse och det är pengar, kontroll och makt. De har detta redan i massor och det är skrämmande. ”Centralized  Control of the People” hmm, känns dessa ord igen? Skapat tidigt sent 50 tal av denna grupp i rubriken ovan. ”One Legal system” och ”One Socialist Welfare State” är lite andra saker som denna grupp vill. Är det detta som Rick Falkvinge har sett och därmed startat det nu enorma närverk med pirater som finns? I Sverige kallat för PIRATPARTIET i omvärlden kallat för liknande på sina hemspråk? Kanske kanske inte, eller kanske bara en del av det som Bilderberggruppen vill skapa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cEW6EAPwr3Y&hl=sv_SE&fs=1&]

Nej då, så illa får vi allt hoppas att det inte hinner bli. Jag vill se ett PIRATPARTI som går i fronten för att ta tillbaks makten till folket och inte det kapitalet som det är nu. Visst ska vi låta kapitalet jobba, men jobba för oss inte mot oss.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk&hl=sv_SE&fs=1&]

Piratpartister, det är dags att sätta segel mot valrörelsen 2010.

Om ni tror att jag ljuger i denna fråga eller bara vill läsa en underbar artikel, så var så god och gör det här. Vi är många som skriver om detta och mera ska det bli. Här finns det ännu mera information. Det står lite om det här på NE också.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Bilderberg gruppens mål?

 1. ensson skriver:

  Gå gärna in på länken här på sidan som heter Pusha och tryck att ni gillar det, så gör vi lite mera reklam för den. Jag blev skitnöjd.
  Vet att det är osvenskt att vara mallig, men det skiter jag i. hehehe

 2. E-mannen skriver:

  OJOJOJ vad du har missat partipiskan i PP! PP är ju kända för att de ska ha den absolut hårdaste partipiskan som finns!!
  Jag citerar från http://www.piratpartiet.se/vagmastarstallning

  ”- Kommer partiet låta de enskilda riksdagsmännen bestämma vad de vill rösta?

  Absolut inte under några omständigheter. Den dagen vi börja rösta hej vilt efter eget skön har vi inte längre något att erbjuda de andra partierna i en förhandling. ”

  Det finns INGEN plats för egna beslut i riksdagen om du sitter för PP. Det är ENBART partipiskan som gäller!

 3. ensson skriver:

  Det där får du allt komma tillbaks med vid ett annan tillfälle, Jag har inte missat denna sak, en sak vi garanterar vid samarbete ja. Men också samma sak som V och Mp ger S eller de övriga ger M. Inte fan inbillar du dig att de andra partierna har ensam majoritet. Hört om 3 piratregeln? Den finns inte någon annan stans inom den politiska rörelsens Sverige.

 4. Angela Ahlwar skriver:

  Vad du är duktig på att skriva Micke 🙂

Lämna ett svar